Veelgestelde vragen

Het overlijden van een geliefde komt vaak plots. Natuurlijk wil je dan niet uren zitten te zoeken naar de stappen die je allemaal moet ondernemen. 

In eerste instantie neem je contact op met een geneesheer of je huisarts. Zij stellen een officiële verklaring van overlijden vast. Deze verklaring is namelijk noodzakelijk voor later in het proces.

In tweede instantie contacteer je onze begrafenisondernemer. Bij Eenvoudige Begrafenissen staan we paraat om je te begeleiden en te helpen. 

Op onze pagina: Wat te doen bij een overlijden kan je meer informatie vinden over heel het proces.

In eerste instantie neem je contact op met de geneesheer of je huisarts. Zij stellen een officiële verklaring van overlijden vast. Deze verklaring is namelijk noodzakelijk voor later in het proces.

In tweede instantie contacteer je onze begrafenisondernemer. Bij eenvoudige begrafenissen staan we paraat om je te begeleiden en te helpen. 

Op onze pagina: Wat te doen bij een overlijden kan je meer informatie vinden over heel het proces.

Gemiddeld is de tijd van het overlijden tot de uitvaart tussen de 3 en de 6 dagen.

Een veelgestelde vraag is de “kostprijs van een begrafenis” of “prijs begrafenis”. Dit is echter geen eenvoudige vraag, aangezien het afhangt van verschillende factoren.

Bij Eenvoudige Begrafenissen kan je terecht voor een begrafenis naar wens. Van complete eenvoud tot een uitgebreidere begrafenis of crematie. 

Via onze berekeningsmodule kan je direct een prijs berekenen van een begrafenis naar jouw wensen.

Men zoekt regelmatig naar “kosten crematie” of “prijs crematie”. Dit is echter geen eenvoudige vraag, aangezien het afhangt van verschillende factoren.

Bij Eenvoudige Begrafenissen kan je terecht voor een crematie naar wens. Van complete eenvoud tot een uitgebreidere crematie met een afscheidsdienst. 

Via onze berekeningsmodule kan je direct een prijs berekenen van een crematie naar jouw wensen.

De vraag wat duurder is, een crematie of begrafenis, is geen eenvoudige vraag. In het algemeen is cremeren goedkoper dan begraven. Aangezien je bij een begraving te maken krijgt met grafkosten. Maar ook hier hangt het kostenplaatje af van je wensen.

Het regelen van je eigen begrafenis is absoluut mogelijk. Vandaag de dag gebeurt dit zelfs meer en meer.

Bespaar je achterblijvers zorgen en plan je eigen uitvaart. Contacteer ons.

Ga naar de inhoud